video off
video off

Међународни санитетски превоз пацијената, непокретних тешко покретних болесника

О нама

ХЕЛП ТЕАМ ТРАНС врши санитетски превоз непокретних тешко покретних пацијената болесника са специјалним санитетским возилима као што и међународни санитетски превоз пацијената у земљи и иностранству.

Транспорт или превоз непокретних тешко покретних пацијената односно међународни санитетски превоз пацијената и у земљи и иностранству обезбеђујемо приликом отпуста из болнице, од куће до здравствене установе, здравствене институције или на лечење у иностранству, терапију или операцију непокретних тешко покретних пацијената. ХЕЛП ТЕАМ ТРАНС

ХЕЛП ТЕАМ Санитетски превоз пацијената непокретних болесника

Услови за Модерн транспорт или превоз пацијената, потпуно опремљена санитетска возила за међународни санитетски превоз пацијената непокретних тешко покретних пацијената, на међународним релацијама да буде квалитетан међународни санитетски превоз пацијената на највећем могућем нивоу.

Зато ниво квалитета за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних.

Сарађујемо и у земљи и иностранству са дијагностичким-центрима, домовима здравља, приватним клиникама, лабораторијама и терапеутским центрима непокретних тешко покретних како у Војводини, тако и широм Србије и Европске Уније за међународни санитетски превоз пацијената.

Наше радно време за транспорт или превоз је од 0-24х и у земљи и иностранству, а можете нас контактирати током дана и договорити санитетски превоз тешко покретних и непокретних болесника кад год Вама то одговара и за међународни санитетски превоз пацијената. Зато ниво квалитета за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.

Вршимо санитетски превоз тешко покретних и непокретних болесника са санитетским возилом и у земљи и иностранству до болница, старачких домова, бања или привредних дестинација и за међународни санитетски превоз пацијената.

Директно сарађујемо са скоро свим дијагностичким центрима, домовима здравља, приватним клиникама, лабораторијама и терапеутским центрима у земљи и иностранству. Зато ниво квалитета за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.

Ново климатизовано, безбедно и комфортно санитетско возило опремљено по ЕВРОПСКИМ СТАНДАРДИМА за санитетски превоз непокретних тешко покретних болесника и за међународни санитетски превоз пацијената и у земљи и иностранству.

Свако наше санитетско возило поседује кисеоник, кардио столицу, инвалидска колица за превоз непокретних тешко покретних и мобилни кревет за санитетски превоз непокретних тешко покретних особа и за међународни санитетски превоз пацијената и у земљи и иностранству.

Зато ниво квалитета за санитетски превоз непокретних пацијената је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.

Услуге

ТРАНСПОРТ ИЛИ МЕЂУНАРОДНИ САНИТЕТСКИ ПРЕВОЗ ПАЦИЈЕНАТА

Пружамо услуге превоза тешко покретних и непокретних пацијената у земљи и иностранству.

ДОСТУПНИ 24

Располагање 24х дневно током целе године у земљи и иностранству.

ОД КРЕВЕТА ДО КРЕВЕТА

Безбедно и имфорно, брзо од кревета до кревета у земљи и иностранству.

УСЛУГЕ ЧЕКАЊА

Пружамо услуге чекања по договору по потреби и повратак на место поласка у земљи и иностранству.

МЕДИЦИНСКА ПРАТЊА

По потреби се може организовати и професионална медицинска пратња, медицинска сестра, лекар или техничар.

САРАДЊА СА ЗДРАВСТВЕНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА

Сарађујемо са дијагностичким центрима, домовима здравља, приватним клиникама, лабораторијама и терапеутским цетрима у земљи и иностранству.

ПРЕВОЗ ПРЕКО ДРЖАВНИХ ГРАНИЦА

Без чекања редова на граничним прелазима вршимо наше професионалне услуге за међународни санитетски превоз пацијената.

Институције

Превоз пацијената ХЕЛП ТЕАМ ТРАНС вам омогућује брз, сигуран и поуздан приватни санитетски превоз пацијента до здравствених институција.

Партнери

Ценовник

СЕВЕРНА ВОЈВОДИНА

од 2.500 дин

Локални санитетски превоз тешко поктретних и непокретних пацијената на територији

северне Војводине.

ЦЕЛА ВОЈВОДИНА

од 4.000 дин

Локални санитетски превоз тешко поктретних и непокретних пацијената на територији

целе Војводине.

ТЕРИТОРИЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

од 6.000 дин

Санитетски превоз тешко поктретних и непокретних пацијената на територији

целе Србије.

ТЕРИТОРИЈА ЕВРОПЕ

од 12.000 дин

Санитетски превоз тешко поктретних и непокретних пацијената на територији

целе Европе.

цена за санитетски превоз непокретних тешко покретних пацијената или ценовник за превоз на сајту су информисаног карактера. Контактирајте са нама како бисмо Вамa дали прецизну понуду јер цена за санитетски превоз непокретних тешко покретних пацијената или ценовник за превоз у зависности од километраже, временског трајања пута, Ваших личних потреба/захтева, као и од осталих параметара који одређују да цена за санитетски превоз непокретних тешко покретних пацијената или ценовник за превоз буде прецизна. Професионална цена за санитетски превоз непокретних тешко покретних пацијената или ценовник за превоз увек на првом месту.

Коректна цена за санитетски превоз непокретних тешко покретних пацијената или ценовник за превоз су важне категорије зовите нас са једним кликом.


Калкулација цена за санитетски превоз непокретних тешко покретних пацијената или ценовник за превоз зависи искључиво од усменог договора у зависности од спецификације ситуације уз километражу по Гоогле Мапс-у.

Контакти

АДРЕСА

"ХЕЛП ТЕАМ ТРАНС"
Широка улица 51
24420 Кањижа
Војводина, Србија

Мобил/Вибер: +381 63 851 244 2
Мобил/Вибер: +381 64 667 133 6
facebook.com/helpteamtrans


ТЕКУЋИ РАЧУН
205-0000000263020-26

anoox.com

© Copyright 2020 ХЕЛП ТЕАМ ТРАНС - Кањижа | Design by: InfoText

Ковид-19

Корона вирусна болест 2019. године, препознатљива под скраћеницом ковид 19 или ЦОВИД-19 (engl. Coronavirus disease 2019), заражна је болест узрокована тешким акутним респираторним синдрому вирус корона 2 (SARS-CoV-2).

Болест се од 2019. проширила на цео свет што је довело до пандемије вируса корона 2019/20. Зато квалитет за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената. Уобичајени симптоми обухватају повишену телесну температуру, кашаљ и отежано дисање.

Ређи симптоми болести су: бол у мишићима, стварање испљувака и грлобоља. У већини случајева долази до благих симптома.

С друге стране, тежи симптоми обухватају упалу плућа и отказивање органа. Зато квалитет за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.

Смртност по броју потврђених случајева процењује се на 1%—5%, али варира у зависности од старости пацијената и његовог постојећег здравственог стања.

Мапа дистрибуције вируса
Инфекција се шири од једне до друге особе капљичним путем — респираторним капљицама насталим током кашљања. Зато квалитет за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.

Време инкубације до појаве првих симптома је обично између 2 до 14 дана (у просеку 5 дана).

Стандардна метода дијагнозе је ланчана реакција полимеразном реверзном транскрипцијом (rRT-PCR) из назофарингеалног бриса или узорка испљувака. Испитавања антитела могу се користити и коришћењем узорка крвног серума. Зато квалитет за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.

Инфекција се може регистровати из комбинације симптома, фактора ризика и ЦТ-а прсног коша који показује карактеристике упале плућа.

У препоручене мере за превенцију (спречавање) болести спадају: правилно и редовно прање руку, одржавање удаљености од других особа и не додиривање нечијег лица.

Зато квалитет за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.

Свестка здравствена организација (СЗО) прогласила је избијање вируса корона 2019/20. пандемијом и јацно сдравственом претњом од међународног значаја (PHEIC).

Докази о локалном преношењу болести пронађени су у више земаља, у свих шест региона СЗО. Зато квалитет за санитетски превоз непокретних особа је неопходно важна ствар као што и за санитетски превоз тешко покретних пацијената.